Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

NAGYARÁNYÚ GYŐZELEM A HÁZIGAZDA ELLEN ESZTERGOMBAN

A Kőrösi KDSE U15 korosztályos csapata továbbra is őrzi második pozícióját a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság II. osztályának IV/B csoportjában a listavezető Alba Regia KSE mögött. A vasárnap délutáni hosszú utazás után az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium sportcsarnokában léptünk pályára, ahol a listavezető Alba Regia KSE és a nap első mérkőzésén nagyszerűen szereplő hazai gárda, az Esztergomi Vitézek RAFC volt Csapatunk ellenfele.

Az első mérkőzést „vasárnap délutáni hangulatban” kezdtük, úgy tűnt, mintha az öltözőben maradt volna a játékosok nagy része. Tóth Botond kézsérülése még tetézte az enervált, elképzelés nélküli, pontatlan, sok-sok hibával tarkított játékunkat. Végig futottunk az eredmény után, két alkalommal sikerült egy gólra felzárkózni, de a koncentráció hiánya miatt nem voltunk képesek megfordítani a mérkőzés állását. A 32 lőtt góllal egyébiránt elégedettek lehetnénk, de az erőtlen, pontatlan védekezés miatt ez kevés volt a mérkőzés megnyeréséhez. Sajnos kiemelni senkit sem lehet, mert az egész Csapat jóval tudása alatt teljesített.

ALBA REGIA KSE - KŐRÖSI KÖLYÖK DSE 38:32 (20:16)

2022. OKTÓBER 16. ESZTERGOM, DOBÓ KATALIN GIMNÁZIUM SPORTCSARNOKA

35/Bódog Bence, 18/Gergő Noel Zoltán (1), 17/Gyapay Gellért, 55/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András (2), 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród (2), 58/Szabó Ferenc (4), 57/Tóth Botond (7), 15/Tóth Milán (16)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

A nap második mérkőzését a házigazda Esztergomi Vitézek RAFC ellenében játszottunk, amikor is már a bemelegítés során érezhető volt, hogy ez egy teljesen más találkozó lesz. A feljavult védekezésnek köszönhető nagyszerű kapusteljesítmény meghozta a várt javulást, a támadások pontosabb befejezése, az ötletesebb játék eredményességgel párosult, amely a kapott és lőtt gólok számában is megmutatkozott. Az első mérkőzéshez hasonlóan 32 gólt szerzett Csapatunk, amely nagyarányú győzelemhez segítette hozzá az együttest. Maradéktalanul nem lehet dicsérni senkit sem, mert a mai teljesítménnyel nem lehetünk elégedettek. Sajnos az elmúlt hét edzéseit – az iskolai délutáni elfoglaltságok miatt – nem tudtuk kellő intenzitással és odafigyeléssel végrehajtani, ami nagyban hozzájárult a megszokottnál gyengébb teljesítményhez. Mindezek ellenére nagyon szeretjük ezt a Csapatunkat is, hiszen továbbra is őrzik nagyszerű pozíciójukat a tabellán, és lépésről lépésre haladnak egy nagyszerű eredmény elérése felé! Gratulálunk Tóth Milánnak, aki 87 lőtt góljával jelenleg vezeti a góllövő listát, három találattal előzi meg Sebestyén Botondot, a Tatai AC játékosát.

KŐRÖSI KÖLYÖK DSE - ESZTERGOMI VITÉZEK RAFC 32:20 (19:08)

2022. OKTÓBER 16. ESZTERGOM, DOBÓ KATALIN GIMNÁZIUM SPORTCSARNOKA

35/Bódog Bence (2), 18/Gergő Noel Zoltán (1), 1/Gyapay Gellért, 2/Kapuvári Vince (2), 11/Kuhmann Botond András (3), 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród (4), 58/Szabó Ferenc (2), 57/Tóth Botond (5), 15/Tóth Milán (15)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram