Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

FELEMÁS TELJESÍTMÉNY, DE A DOBOGÓ BIZTOSNAK TŰNIK

A Kőrösi KDSE U15 korosztályos csapata az idei utolsó fordulóban a MÁV Előre-Cunder Kézisulitól elszenvedett háromgólos vereség ellenére megőrizte helyét a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság II. osztályának IV/B csoportjában a listavezető Alba Regia KSE és az Esztergomi Vitézek RAFC gárdái mögött.

Az „álmos” első mérkőzésen néhol látványosan kézilabdázó csapatunk a második találkozót igen enerváltan, gyenge, figyelmetlen védekezéssel kezdte, amelyet a taktikusan, jól játszó ellenfél kegyetlenül kihasznált. Végig „futottunk” az eredmény után, de az összegyűjtött hátrányt nem sikerült kiegyenlíteni, így háromgólos hátránnyal zártuk a mérkőzést. Fáradtnak tűnő fiaink ugyan mindent elkövettek a győzelem megszerzéséért, de ez nem párosult kellő koncentráltsággal, magabiztossággal. A megszerzett labdák indokolatlanul gyors elvesztése, a gólhelyzetek nagyszámú elhibázása miatt egyre bizonytalanabbá vált játékunk. Kulcsjátékosaink nem találták az ellenszert a keményen, nagy odafigyeléssel védekező ellenféllel szemben. Mindkét csapatban kiemelkedően jó teljesítményt nyújtottak a kapusok, akik igencsak megkeserítették a támadók dolgát.

A gárda játékosaira még vár egy komoly megmérettetés, hiszen december 12-én a Kézilabda Diákolimpia IV. korcsoportos körzeti versenyén vesznek részt, majd egy hosszabb, aktív pihenő időszak következik, amely alkalmat ad a regenerálódásra és a folytatáshoz szükséges állóképesség, erő és gyorsaság ismételt megszerzésére.

KŐRÖSI KÖLYÖK DSE - BUDAI FARKASOK NKFT 28:19 (13:12)

2022. DECEMBER 3. ÉRD, TREFF SPORTKÖZPONT

35/Bódog Bence (2), 18/Gergő Noel Zoltán (2), 17/Gyapay Gellért, 55/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András (1), 14/Páncsity Dominik (1), 7/Surin Nimród (1), 58/Szabó Ferenc (3), 57/Tóth Botond (4), 15/Tóth Milán (14)

KŐRÖSI KÖLYÖK DSE - MÁV-ELŐRE CUNDER KÉZISULI 18:21 (11:11)

2022. DECEMBER 3. ÉRD, TREFF SPORTKÖZPONT

35/Bódog Bence (1), 18/Gergő Noel Zoltán (1), 1/Gyapay Gellért, 2/Kapuvári Vince (3), 11/Kuhmann Botond András (2), 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród (1), 58/Szabó Ferenc (2), 57/Tóth Botond (3), 15/Tóth Milán (5)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram