Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SuliKézi Fesztivál 2018/2019

SuliKézi Fesztivál

A sportesemény célja a „Kézilabda az iskolában” programban szereplő kisiskolás korosztályainak saját szinten történő versenyeztetése. A verseny a sporttörvény 31. § (1) bekezdés c) pontja szerinti amatőr versenyrendszernek minősül. A Magyar Kézilabda Szövetség a versennyel elsődlegesen nem eredményeket, eredményességet kíván megállapítani, hanem programjában lévő iskolás gyerekek számára a sportág iránti érdeklődést kívánja felkelteni.

SuliKézi Fesztivál 2018/2019

A Sulikézi Fesztivál idei versenyének utolsó állomását Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián rendezte meg a Magyar Kézilabda Szövetség 2019. június 16-17 között. Az eseményen két korosztályban, négy Csapattal vettünk részt. Nagy élményt jelentett mind a gyermekeknek, mind nekünk felnőtteknek e nagyszerű játéklehetőség, ahol mindenféle eredménykényszer nélkül, vidáman próbálhattuk ki eddig megszerzett tudásunkat.

Nincs galéria kiválasztott, illetve a galériát törölték.

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram