Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SuliKézi Fesztivál 2020/21

Sulikézi Fesztivál

A sportesemény célja a „Kézilabda az iskolában” programban szereplő kisiskolás korosztályainak saját szinten történő versenyeztetése. A verseny a sporttörvény 31. § (1) bekezdés c) pontja szerinti amatőr versenyrendszernek minősül. A Magyar Kézilabda Szövetség a versennyel elsődlegesen nem eredményeket, eredményességet kíván megállapítani, hanem programjában lévő iskolás gyerekek számára a sportág iránti érdeklődést kívánja felkelteni.

Mérkőzésprogram

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Verseny Bizottsága 35/2021.(IV.12.) számú határozatával úgy döntött, hogy a „Kézilabda az iskolában” program Sulikézi Fesztivál versenykiírásának 5. pontjában szereplő tervezett játéknapokat törli.

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram