Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SZIVACSKÉZILABDÁZÁS 2015

Az érdi Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület az idei évben második alkalommal rendezte meg a MEGYEI JOGÚ VÁROSOK SZIVACSKÉZILABDA VERSENYÉT, amelyre 10 leány és 10 fiú csapat fogadta el a meghívást. A tornát a “Királynék városábanVeszprémben rendeztük meg 2015. május 23-24. hétvégéjén. Az ország szinte minden régiójából érkezett kölyök csapatok nagy-nagy elszántsággal és lelkesedéssel vetették bele magukat a “küzdelmekbe”. Szívet melengető volt látni azt, hogy ezek a nyolcéves “kölykök” mennyire képzetten és sportszerűen játszottak, felvonultatva ennek a csodálatos játéknak minden szépségét. Elismerés illeti a felkészítő tanárokat, edzőket és a sportszerűen szurkoló szülőket, hozzátartozókat egyaránt. Az eredményhirdetést megtisztelte jelenlétével Némedi Lajos Veszprém Megyei Jogú Város alpolgármestere, Tóth Károly a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség főtitkára, Pődör Zoltán a Student Comfort ügyvezető igazgatója valamint Dupai János és Rajnay Attila a Match-meeting Kft képviseletében. Köszönet Veszprém város Önkormányzatának és a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetségnek a kiemelkedően jó körülmények biztosításáért. Köszönet a támogatóknak, a Generali a Biztonságért Alapítványnak, a Student Comfort Betéti Társaságnak, az LV International KFT-nek és a Match-meeting KFT-nek.

leány eredmények »
fiú eredmények »
jegyzőkönyvek »
fényképek »

Elkészült a torna versenyprogramja

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy március végére összeállt a MEGYEI JOGÚ VÁROSOK SZIVACSKÉZILABDA VERSENYÉNEK lebonyolítási rendje. Mind a leányoknál, mind a fiúknál 10-10 csapat nevezését fogadtuk el. A tornán résztvevő csapatokat két ötös csoportba soroltuk, ahol körmérkőzéses rendszerben dőlnek el a helyezések. A középdöntőt követően a helyosztók adnak választ arra, hogy 2015-ben melyik csapat a legfelkészültebb ebben a korosztályban.

A torna fővédnöke Pálinger Katalin a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, védnöke Porga Gyula Veszprém megyei jogú város polgármestere. A torna főtámogatója a Generali a Biztonságért Alapítvány. A sportverseny díjazását az LV International KFT és a Student Comfort BT biztosítja.

leány versenyprogram »
fiú versenyprogram »

Játékos, de komolyan vett megmérettetés

A Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottságának hozzájárulásával az idei tanévben – immár második alkalommal rendezi meg az U8 korosztály szivacskézilabda versenyét. Cél továbbra is a kézilabda sportág további népszerűsítése, színvonalas, jól szervezett és kommunikált versenyzési lehetőség biztosítása a legfiatalabb kézilabdás „palánták” számára.

A torna fővédnöke Pálinger Katalin a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, védnöke Porga Gyula Veszprém megyei jogú város polgármestere. Főtámogató a Generali a Biztonságért Alapítvány. A sportverseny díjazását az LV International KFT és a Student Comfort BT biztosítja.

Versenykiírás 2015 »
Nevezési Lap 2015 »
Csapatnévsor 2015 »

Legfőbb cél a szivacskézilabdázás népszerűsítése

“A legfontosabb számomra az, hogy a résztvevő gyermekek jól érezzék magukat, élvezzék a játékot, örüljenek a győzelemnek, szomorkodjanak az elvesztett meccsek miatt, de edzőjük segítségével álljanak talpra és törekedjenek a javításra, a későbbi minél jobb teljesítményre. Nagyon fontos, hogy ebben legyenek partnerek a szülők és szimpatizánsok is, szurkoljanak sportszerűen és biztassák csapatukat, segítsék őket a helytállásban. Ne helyezzenek rájuk indokolatlanul nagy súlyt, ne sugallják számukra a mindenáron való győzelemre törekvést, hiszen ők még gyermekek, hadd élvezzék teher nélkül ezt a csodálatos játékot. Nélkülözhetetlen a játékvezetők együttműködő, segítőkész tevékenysége, amelyben a következetesség, a pártatlanság és az igazságosság kell, hogy meghatározzák működésüket.”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram