Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SZIVACSKÉZILABDÁZÁS 2017

Leány torna végeredménye »
Fiú torna végeredménye »

Mérkőzés jegyzőkönyvek »
Fényképek »

Videó felvételek »

2017. június 10-én – a helyosztó mérkőzésekkel – befejeződött a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület által szervezett U9 korosztályos szivacskézilabda torna. A hagyományokhoz híven kiválóan felkészített csapatok mutatták meg tudásukat és a kézilabdázás minden szépségét a kétnapos versenyen. Örömteli volt, hogy a lelátó élénk biztatástól volt hangos, az egyetlen “eltévedt”, magáról megfeledkező felnőtt sem tudta elrontani az emelkedett hangulatot, köszönhetően a pályán sportszerűen, de keményen küzdőknek. A leányok döntőjében a Győri AUDI ETO KC, míg a fiúknál az Éles József Kézilabda Iskola SE diadalmaskodott. Az ünnepélyes eredményhirdetést megtisztelte jelenlétével Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója, Eklemovics Nikola, a Telekom Veszprém sportigazgatója, Pődör Zoltán, a Student Comfort BT tulajdonosa és Maitz Ferenc az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatója. A különdíjakat a Student Comfort BT és az LV International KFT biztosította.

 

Igazi kézilabda, küzdelmes mérkőzések az U9 korosztály érdi tornáján

2017. június 9-én – a csoportmérkőzésekkel – megkezdődött a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület által szervezett U9 korosztályos szivacskézilabda torna. Igazi kézilabdát, magas színvonalú, küzdelmes mérkőzéseket láthattak az érdeklődők az impozáns ÉRD ARÉNÁBAN az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő MEGYEI JOGÚ VÁROSOK SZIVACSKÉZILABDA VERSENYÉN. A lányok vetélkedésében a Győri AUDI ETO KC és a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapatai végeztek csoportjuk élén, míg a fiúk küzdelmében az Éles József Kézilabda Iskola SE és a Kőkúti Sasok DSE Tata együtteseinek dominanciája mutatkozott meg. 2017. június 10-én szombaton délelőtt előbb az elődöntőkkel, majd a helyosztókkal folytatódik a nagyszerű sportesemény. A döntőkre 14.50 órakor kerül sor, majd az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a jubileumi torna.

Érd ismét szeretettel várja a legifjabb kézilabdás „palántákat”

A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottságának hozzájárulásával az idei tanévben – immár negyedik alkalommal, 2017. június 9-10. között rendezi meg az U9 (2007) korosztály leány és fiú szivacskézilabda versenyét az impozáns Érd Arénában. Továbbra is fő cél a kézilabda sportág népszerűsítése, színvonalas, jól szervezett és kommunikált versenyzési lehetőség biztosítása a legfiatalabb kézilabdás „palánták” számára. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 70 éves évfordulójának megünneplése. “A legfontosabb számunkra az, hogy a résztvevő gyermekek jól érezzék magukat, élvezzék a játékot, örüljenek a győzelemnek, szomorkodjanak az elvesztett meccsek miatt, de edzőjük segítségével álljanak talpra és törekedjenek a javításra, a későbbi minél jobb teljesítményre.” A torna fővédnöke T. Mészáros András Érd Megyei Jogú Város polgármestere, védnöke Zsiga Gyula a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója. A verseny médiapartnere az Érd Televízió. A gyermeksportesemény támogatói a Student Comfort BT, a hazai szivacskézilabda gyártója és az érdi székhelyű LV International KFT.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram