Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

TISZTES HELYTÁLLÁS AZ ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉSEN

Szerda este a Kézilabda Nemzeti Bajnokság másodosztályában az Érdi Férfi KSE FU16 korosztályos gárdája – halasztott mérkőzésen – látta vendégül a KSA Budapest csapatát a Treff Sportközpontban. A mérkőzést egy héttel el kellett halasztanunk több játékosunk betegsége miatt. Sajnos a halasztott mérkőzésre sem épült föl mindenki, sőt további megbetegedések is történtek. Így – az egyébként is szűk játékoskeret miatt – kevés „hadra fogható” játékos állt Veres Máté edző rendelkezésére. Örömteli viszont, hogy hosszú kihagyás után ismételten pályára léphetett Tóth Milán, az együttes egyik „gólvágója”. A második félidőben játékra jelentkezett Tóth Botond, aki betegsége ellenére is vállalta a szereplést!

Mindezek ismeretében vágott neki Csapatunk a küzdelemnek. A mérkőzés egészére jellemző volt a hullámzó teljesítmény, többször sikerült felzárkózni, de két találatnál közelebb nem tudtunk kerülni a lelkesen játszó ellenfelünk mögé. A kapuban – a már megszokott módon – kiválóan teljesített Gyapay Gellért, bravúrt-bravúrra halmozva őrizte hálóját. Kellemes meglepetést okozott Kapuvári Vince, hiszen gólra törően, nagy akarással játszott! A huszonnyolc lőtt gól bíztató a jövőt illetően, de a védekezésen van mit javítani. Nagyon bízunk a sikeresebb és eredményesebb folytatásban és játékosaink mielőbbi teljes gyógyulásában.

ÉRDI FÉRFI KÉZILABDA SE – KSA BUDAPEST 28:35 (16:18)

2023. november 29. 17.30 óra Érd, Treff Sportközpont

35/Bódog Bence (4), 21/Fauszt Milán, 18/Gergő Noel Zoltán (5), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince (6), 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród (4), 14/Páncsity Dominik, 58/Szabó Ferenc, 57/Tóth Botond (2), 15/Tóth Milán (7), 16/Tóth-Rimóczi Marcell

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Veres Máté edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram