Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

RÓLUNK

Érdi Férfi Kézilabda Sportegyesület

2030 Érd, Piroska utca 6.

telefon: +36 20 3305763

e-mail üzenet: info@erdifkse.hu

nyilvántartási szám: 13-02-0006717

adószám: 18628883-1-13

bankszámlaszám: 11742355-20004312

Az Érdi Férfi Kézilabda Sportegyesület 2014-ben alakult (Kőrösi Kölyök DSE néven), azzal az ambiciózus céllal, hogy az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában összefogja a fiú kézilabda utánpótlást és egy országosan is elismert és eredményes sportegyesületté váljon. A Klub nevének megváltoztatása (2023) egy sikeres szakmai tevékenység eredményének köszönhető, hiszen az utánpótlás mára már nem kizárólag az említett oktatási intézményre korlátozódik. A másik ok pedig a felnőtt Csapatok eredményes szereplése, így a város vezetésének hozzájárulásával Érd városát büszkén népszerűsíthetjük e nagyszerű sportágon keresztül is!

Az elmúlt évek kiemelkedő szakmai munkájának eredményeként mára a város és Pest megye egyik meghatározó férfi kézilabda utánpótlás központjaként jegyeznek bennünket. Kézilabda utánpótlás csapataink az elmúlt években a Kézilabda Gyermekbajnokságban, a Sulikézi Fesztiválon és a Diákolimpia versenyeiben vettek részt. A fejlődést jól jelzi, hogy immár ifjúsági fiú csapatunk a Nemzeti Kézilabda Bajnokság III. osztályában, férfi felnőtt együtteseink az NB II–F csoportjában és a Pest Megyei Kézilabda Bajnokság II. osztályában szerepelnek. Az Érdi FKSE további célja, hogy az egyesület tagjainak a lehető legjobb feltételeket biztosítson a rendszeres edzés és versenyzési tevékenységhez. Az elkövetkező évek kiemelt feladata a sportági tevékenység területi kiszélesítése Érd és annak környékére, az egyes korosztályok létszámának bővítése és a kiválasztás rendszerének optimalizálása.

Az Érdi FKSE egyesületi klubként működik, együttműködési megállapodások keretében szervezési és szakmai kapcsolatot tart fenn az arra vállalkozó oktatási intézményekkel és sportszervezetekkel. Kiadásait, költségeit elsősorban tagdíjakbóltámogatásokból és pályázatokból fedezi. Igénybe veszi a látvány csapatsportágak állami finanszírozási rendszerének kedvezményes támogatását (TAO) is.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram