Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ESÉLYESHEZ MÉLTÓ JÁTÉK, MEGÉRDEMELT NAGYARÁNYÚ GYŐZELEM

2024. február 18-án vasárnap Dunavecsén szerepelt U16 korosztályos fiú csapatunk a MAGYARORSZÁG KÉZILABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK II. osztályában. Esélyesként érkeztünk, hiszen az őszi forduló során tizennégygólos győzelmet szereztünk hazai környezetben. Néhány gyengélkedőtől eltekintve teljes csapattal vettük fel a küzdelmet a szerény játékerőt képviselő Dunaújvárosi AC együttesével szemben. Dicséretes, hogy ellenfelünk az első perctől kezdődően lelkesen, nagy akarással játszott, de ennek ellenére egy percig sem volt kétséges, hogy melyik a jobb csapat.

Nagyszerűen indult a találkozó, szebbnél szebb megoldásokat és rendezett, kemény védekezést mutattak be fiaink. A tizenharmadik percben már tízgólosra nőtt előnyünk, amelyet fokozatosan tovább növeltünk. A kapuban Gyapay Gellért hozta a tőle szokásos jó teljesítményt, bár az ellenfél játékosainak „kiszámíthatatlan” lövései néha őt is megzavarták. Nagyszerű játékot mutatott a gárda két meghatározó játékosa Tóth Botond és Tóth Milán, utóbbi 20 góllal járult hozzá a nagyarányú diadalhoz. Nagyot küzdött Szabó Ferenc és a beálló poszton szépen fejlődő Fauszt Milán, határozott helyzetkihasználása öt gólt hozott Páncsity Dominiknek. Ügyesen osztogatott Surin Nimród, a védekezésben viszont határozottan fejlődnie kell. Sokkal magabiztosabban mozog a pályán Kapuvári Vince és Bódog Bence is, de tovább kell, hogy fejlődjenek a kézilabdázáshoz elengedhetetlenül szükséges határozottságban és keménységben. Szépen fejlődik – a több éves lemaradása ellenére – Tóth-Rimóczi Marcell is, megérezte a játé lényegét, amelyet a mérkőzésszám növekedése még tovább fokozhat. Köszönjük a szülők, hozzátartozók szurkolását, akik a nagy távolság ellenére elkísértek bennünket és segítették a helyszínre való eljutásunkat!

2024. február 18. 11.00 óra / Dunavecse Petőfi Sándor Általános Iskola Tornaterme

35/Bódog Bence, 21/Fauszt Milán (2), 18/Gergő Noel Zoltán, 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince (2), 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród (3), 14/Páncsity Dominik (5), 58/Szabó Ferenc (4), 57/Tóth Botond (11), 15/Tóth Milán (20), 16/Tóth-Rimóczi Marcell

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram