Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

TISZTES HELYTÁLLÁS AZ NBII IDEI UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉSÉN

Hazai környezetben – 2024. május 12-én este – fejezte be szereplését a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság harmadosztályának felsőházában az Érdi Férfi Kézilabda SE csapata. Az ellenfél a jó erőkből álló Dél-Zalai KK Nagykanizsa gárdája volt, akik a tabellán az előkelő második helyet foglalják el. Sajnos a hiányzók között szerepelt Balázs Tibor, Gyimesi Máté, Hajdu Tamás, Simon Roland, Smid Ákos, Zalai László és Zeitler Dániel is, akik a gárda meghatározó játékosai közé tartoznak.

A papírforma az ellenfél győzelmét feltételezte, ami a szépszámú hazai „hiányzó” ismeretében még valószínűbbnek látszott. Mindezek ellenére nagyszerűen kezdett csapatunk és egyenrangú ellenfélnek bizonyult az első játékrész egésze alatt. Sajnos egy szerencsétlen ütközés következtében piros lapot kapott Veres Máté, így 15 perc játék után a lelátóról figyelhette a pályán zajló küzdelmet. A szünet egygólos vendégvezetést hozott, elégedetten vonulhattunk pihenőre. A második játékrészben is jól tartotta magát a hazai gárda, Kovács Benedek Konsztantin bravúros védéseivel „meccsben tartotta” együttesünket. A végjáték az ellenfélnek sikerült jobban, így megérdemelten arattak hétgólos győzelmet. A hazai vereség ellenére dicséret illeti a csapatot és a két szakvezetőt, mert a jól felépített taktika működött mind védekezésben, mind támadásban. Az idei utolsó mérkőzést május 25-én vívja az együttes a PEAC Handball Pécs vendégeként. A Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság harmadosztályának felsőházában való szereplés a 2024/2025. évi szezonban is játékjogot biztosít az Érdi Férfi Kézilabda Sportegyesület számára!

2024. május 12. 18.00 óra / Érd Treff Sportcsarnok

20/Cseh Máté (7), 44/Erdősi Balázs István, 1/Érdi Zalán, 6/Gyöngyösi Dávid (6), 16/KOVÁCS BENEDEK KONSZTANTIN, 4/Králl Richárd (2), 32/Májer Martin (4),12/Móri Mika Ármin, 67/Ormay Soma Nándor (6), 2/Takács Bálint Pál, 19/Tóth Balázs Csaba, 15/Veres Máté (2)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre sportmunkatárs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram