Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

TISZTES HELYTÁLLÁS, KIEMELKEDŐ KAPUSTELJESÍTMÉNY

A Kőrösi Kölyök DSE FU16 korosztályos csapata a Treff Sportközpontban fogadta a Százhalombattai KE-DDSE együttesét a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II. osztályának C-csoportjában. Sajnos sérülés miatt továbbra sem számíthattunk Tóth Milánra és Kuhmann Botondra. A papírforma nagyarányú vendéggyőzelmet sejtetett a sérült játékosok hiánya és a jó erőkből álló ellenfél eddigi eredményeinek ismeretében.

A mérkőzés egyes periódusaiban jó benyomást keltően, lendületesen és eredményesen játszott Csapatunk. Ekkor rendre felzárkóztunk a keményen védekező és egyénileg is képzett, jól cselező játékosokkal rendelkező ellenfélre a nagyszerű kapusteljesítménynek is köszönhetően. Gyapay Gellért bravúrt bravúrra halmozva őrizte hálóját, amellyel nagyban hozzájárult az elviselhető végeredményhez. A nagyarányú vereség ellenére dicséret illeti fiainkat, hiszen „gólgyárosunk” hiányában is tisztességesen helyt álltak a nagyszerű ellenféllel szemben. Köszönjük szurkolóink lelkes bíztatását! Folytatás jövő szerdán a Körte HVSE elleni bajnoki mérkőzésen.

ÉRDI FÉRFI KSE – SZÁZHALOMBATTAI KE-DDSE 15:29 (05:13)

2023. szeptember 23. 10.30 óra Treff Sportközpont

35/Bódog Bence, 21/Fauszt Milán, 18/Gergő Noel Zoltán (5), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród (2), 14/Páncsity Dominik, 58/Szabó Ferenc (3), 57/Tóth Botond (5), 15/Tóth Milán, 16/Tóth-Rimóczi Marcell

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Veres Máté edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram