Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

HAZAI VERESÉG NAGYSZERŰ MÁSODIK FÉLIDŐVEL

Szerda este a Kőrösi Kölyök DSE FU16 korosztályos csapata a Treff Sportközpontban fogadta a Körte HVSE gárdáját a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II. osztályának C-csoportjában. Sérülés miatt továbbra sem számíthattunk Tóth Milánra és Kuhmann Botondra. A papírforma sajnos ma is vendéggyőzelmet vetített előre.

Rémesen kezdődött az első játékrész, hibát hibára halmoztunk, a rengeteg technikai hiba, figyelmetlenség komoly előnyhöz juttatta ellenfelünket, akik lendületesen, szervezetten támadtak és kőkeményen védekeztek. Úgy tűnt, hogy fiaink bent maradtak az öltözőben, enerváltan, elképzelés nélkül kézilabdáztak. A második félidőben mintha nem is azok a játékosok jöttek volna, mint akik az elsőben azt a szörnyűséget elkövették. Gyapay Gellért védései a már megszokott módon segítették védekezésünket, amely „felkeményedett”, pontosabbá, agresszívebbé vált. Támadásban megmutattuk azt, hogy mit is tudnak valójában. A mérkőzés összképe kezdett javulni és a végéhez közeledve élvezetessé, látványossá vált. Folytatás jövő kedden Kalocsán, a Gézengúz UKC elleni bajnoki mérkőzésen.

ÉRDI FÉRFI KSE – KÖRTE HVSE 21:35 (07:23)

2023. szeptember 27. 17.30 óra Érd, Treff Sportközpont

35/Bódog Bence (3), 21/Fauszt Milán, 18/Gergő Noel Zoltán (3), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince (2), 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród (2), 14/Páncsity Dominik, 58/Szabó Ferenc (4), 57/Tóth Botond (7), 15/Tóth Milán, 16/Tóth-Rimóczi Marcell

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Veres Máté edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram