Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

MAGABIZTOS HAZAI GYŐZELEM TETSZETŐS JÁTÉKKAL

A Kőrösi KDSE FU20 korosztályos csapata hazai környezetben (Treff Sportközpont) fogadta a Budapesti Honvéd II gárdáját az E-csoport negyedik mérkőzésén. Az ügyes játékosokból álló Honvédról meg kell említeni, hogy ők a FU18 első osztályában is szerepelnek. Hiányzott a kapuból Mohácsi Barnabás, a sérüléséből lábadozó Nagy-György Tamás és a nyaralását töltő Tóth Balázs Csaba.

Az első játékrész 18. percéig fej-fej mellett haladt a két együttes, felváltva estek a találatok. Majd az Érdi FKSE eggyel magasabb fokozatba kapcsolt és állva hagyta ellenfelét, a szünetre nyolcgólosra növelte előnyét. A második félidőben tovább fokozódott a hazaiak fölénye, megérdemelten szerezte meg a két bajnoki pontot. Nagyszerűen teljesített a csapat két meghatározó játékosa Kovács Levente és Ormay Soma Nándor, akik nagyban hozzájárultak a nagyarányú győzelemhez.

2023. OKTÓBER 6. 17.30 ÓRA / ÉRD TREFF SPORTKÖZPONT

9/ Boros Ádám (3), 8/Boros Dániel (1), 29/Bucsek Bence (4), 17/Darvas Áron (3), 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs István (3), 95/Fazekas Dániel, 66/Heits Gergely (3), 20/Kovács Levente (9), 1/Offenberger Ottó, 4/Ormay Soma Nándor (11), 13/Tóth Bence (6)

Szakmai stáb: Firnicz József vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram