Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

PONTATLAN VÉDEKEZÉS, ÖTLETTELEN TÁMADÓJÁTÉK

Az ÉRDI FÉRFI KSE FU16 korosztályos csapata a hétközi fordulóban Dabasra „látogatott” a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II. osztályának C-csoportjában. Sajnos sérülés miatt még mindig léphetett pályára Tóth Milán és Kuhmann Botond. A Dabas KC VSE mindegyik korosztályában nagyszerű csapattal rendelkezik, az aktuális ellenfelünk a FU15 első osztályában szerepel. Az előzetes esélylatolgatás hazai győzelmet prognosztizált, annál is inkább, mert az idegenbeli szereplés – az idei szezon eddigi részében – nem sikerült túlzottan „fényesre”!

A mérkőzés első hét perce megadta az alaphangot számunkra, hiszen minden percre jutott egy-egy eladott labda, amelyet az ellenfél kegyetlenül kihasznált. Ennek ellenére a 17. percben még meccsben voltunk, sikerült tartani a kétgólos különbséget. A félidei zárás azonban már hatgólos deficitet mutatott, amely tendenciaként folytatódott a második játékrészben is. A számolatlanul elkövetett technikai hiba, az ötlettelen, enervált támadójáték és a figyelmetlen, rendezetlen védekezés nagykülönbségű vereséget eredményezett. Mindezek ellenére ki kell emelni Gyapay Gellért fantasztikus teljesítményét, aki a tőle telhető maximumot hozta. Kiegyensúlyozottan kézilabdázott Szabó Ferenc, aki mind védekezésben, mind támadásban sikeres volt, lendületesen, nagy akarással küzdött. FU16 korosztályos gárdánk legközelebb november 8-án hazai környezetben – a Budai Farkasok-RÉV együttese ellen javíthat eddigi gyenge mérlegén, amely nem tűnik egyszerű feladatnak, hiszen jelenleg ők a tabella élén tanyáznak.

DABAS KC VSE – ÉRDI FÉRFI KÉZILABDA SE 29:14 (11:05)

2023. október 24. 16.30 óra Dabas, OBO Aréna

35/Bódog Bence (1), 21/Fauszt Milán, 18/Gergő Noel Zoltán (4), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince (3), 11/Kuhmann Botond András, 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (4), 57/Tóth Botond (1), 15/Tóth Milán, 16/Tóth-Rimóczi Marcell (1)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Veres Máté edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram