Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

TOVÁBBRA IS VERETLEN A KŐRÖSI A DIÁKOLIMPIÁBAN

2024. február 27-én délelőtt Szigetszentmiklóson az SZSK sportcsarnokában folytatódtak a Kézilabda Diákolimpia III. korcsoportos fiú küzdelmei. Fiaink izgatottan várták a versenyt, hiszen nagyon szeretik ezt a játékot, és természetesen szeretnek győzni is. A megyei elődöntőbe való bejutáshoz le kellett győzni az ügyes, jól képzett játékosokból álló Temesvári utcai Általános Iskola együttesét. Betegség miatt nem tarthatott velünk Bényi Patrik és sajnálatos sérülése miatt nagyon hiányzott csapatunkból Kiss Márton, de abban reménykedtünk, hogy sikerül pótolni mindkettőjük játékát.

Gyorsan játékba lendültek fiaink, ugyan eladott labdával indult az első támadásunk, de nagyszerűen felépített és kiválóan végrehajtott védekezésünknek köszönhetően ellenfelünk három találatig jutott az első játékrész végére. A „hálóőrünk” Balaton Tamás ismételten „elkapta a fonalat”, nagyban neki volt köszönhető a magabiztos vezetés. A második játékrész is nagyszerű védekezést és ügyes, gólerős támadójátékot hozott. A „gólzsák” ismét Őcsák József volt, aki nyolc góllal terhelte meg az ellenfél kapuját. Éretten irányította társait Leitner Szabolcs és Oláh Dániel is hozta a tőle megszokott jó teljesítményt, főleg védekezésben remekelt. Fizikai adottságait kihasználva értékes teljesítményt produkált Gaga Zalán, azonban több figyelmet és sokkal koncentráltabb játékot várok el tőle a jövőben. A mindig megbízhatóan jó teljesítményt ma sem „hagyta otthon” Kis Boáz, de a következő fordulóban aktívabb, dinamikusabb, gólra törőbb játékot szeretnék látni tőle. A „kiruccanásból” hazatérő Harmat Csanád is jól teljesített, kicsit ugyan fáradtnak tűnt, ami elfogadható a napi 15-20 kilométeres síelés után. Természetesen dicséret illeti a CSAPAT minden tagját, hiszen szorgalmas edzésmunkájukkal a folytatásban ők is hozzájárulhatnak az esetleges további sikerekhez! A következő fordulóra jövő szerdán ismét Szigetszentmiklóson kerül sor, ahol a tét a megyei döntőbe való továbbjutás!

ÉRDI KŐRÖSI – SZIGETSZENTMIKLÓS TEMESVÁRI 19:10 (08:03)

2024. február 27. 10.00 óra – Szigetszentmiklós SZKSK Sportcsarnok

16/Balaton Tamás, 67/Gaga Zalán (3), 2/Harmat Csanád (3), 13/Kis Boáz Barnabás (1), 5/Kovács Donát Dániel, 21/Leitner Szabolcs (1), 6/Máthé László József, 44/Őcsák József (8), 14/Oláh Dániel Sándor (2), 55/Szabó Örs Bendegúz, 54/Szalkai Zakariás Imre (1), 7/Szamák Erik, 8/Szpirin Szergej

Szakmai stáb: Firnicz József testnevelő tanár / Tóth Botond sportmunkatárs
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram