Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

NAGYSZERŰ JÁTÉKKAL SIKERÜLT A VISSZAVÁGÁS

2024. február 28-án este hazai környezetben készült visszavágni U16 korosztályos fiú csapatunk a Dabas KC VSE együttese ellen elszenvedett idegenbeli vereségért a MAGYARORSZÁG KÉZILABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK II. osztályában. Veres Máté legénysége teljes létszámban, nagy elszántsággal végezte a mérkőzés előtti bemelegítést, érezni lehetett a levegőben és látni az arcokon, hogy ma meglepetésre készülnek fiaink.

A kezdést követően óriási elánnal rohamozott csapatunk, amelynek számszerűen is meglett az eredménye, hiszen Tóth Milán „zsinórban” lőtt négy góljával a hetedik percben már hét gól volt az előnyünk. Az ellenfél edzője időt kért, és azt követően sikerült rendezni soraikat, a friss játékosok bevetésével megkezdték a felzárkózást. A szünetre kétgólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. A második játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, de ellenfelünk a mérkőzés egyetlen pillanatában sem tudta átvenni a vezetést. A félidő első felében 12 perces gólcsendet hozott össze a két gárda, amelyet Tóth Botond gólja „tört” meg. A továbbiakban felváltva estek a gólok, de a dabasi fiúk három találatnál közelebb nem tudtak felzárkózni. A megérdemelt győzelemhez nagyban hozzájárult Gyapay Gellért, aki most is kiválóan őrizte kapunkat, szebbnél-szebb védésekkel „kergette őrületbe” az ellenfél játékosait. Ki kell emelni Tóth Botond és Tóth Milán erőtől duzzadó, lendületes, dinamikus játékát és természetesen örömmel láttuk azt, hogy a többiek is igyekeztek minél eredményesebben kézilabdázni. Dicséret illeti az együttes minden játékosát a „meglepetés” eredmény eléréséért, köszönjük a szülők hangos, de sportszerű bíztatását, ami minden alkalommal érezhető segítséget nyújt a fiúknak! Az alapszakasz befejező mérkőzésére március 7-én Budaörsön kerül sor, akkor is várjuk lelkes „szurkoló gárdánkat”.

2024. február 28. / 17.30 óra / Érd Treff Sportközpont

35/Bódog Bence (2), 21/Fauszt Milán (2), 18/Gergő Noel Zoltán, 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród, 14/Páncsity Dominik, 58/Szabó Ferenc (1), 57/Tóth Botond (2), 15/Tóth Milán (11), 16/Tóth-Rimóczi Marcell (1)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Veres Máté edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram