Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SEBAJ FIÚK, JÖVŐRE ÚJRA MEGPRÓBÁLJUK

2024. március 20-án délelőtt a Kézilabda Diákolimpia III. korcsoportos fiú küzdelmei immáron a második helyezettek – pótselejtező – tornájával folytatódtak. A három résztvevő csapat – az Érdi Kőrösi Csoma Sándor, a Dunakeszi Bárdos Lajos és a Dabasi Táncsics Mihály Általános Iskola – körmérkőzéses formában döntötte el a helyezések sorsát, a győztes kivívta magának a jogot a megyei döntőben való részvételre. Sajnálatos sérülése miatt továbbra is hiányzott csapatunkból Kiss Márton, de aki „videósként” is jól vizsgázott. Nagy elszántsággal készültek fiaink a megmérettetésre, hiszen mindenki szeretett volna tovább szerepelni. A sportesemény az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola impozáns sportcsarnokában került megrendezésre. A tornát megtisztelte jelenlétével Szűcs Gábor Érd Megyei Jogú Város alpolgármestere.

A helyszíni sorsolás nem sikerült szerencsésen számunkra, hiszen az első és a második mérkőzést is nekünk kellett játszani. Az első találkozón a Dabasi Táncsics jó erőkből álló gárdájával kerültünk szembe, sajnos játékunk minősége elmaradt az elvárhatótól, így négygólos vereséget szenvedtünk. Védekezésünk pontatlan, támadójátékunk erőtlen és ötlettelen volt. Hiába nyertük meg fölényesen a második találkozót a Dunakeszi Bárdos ellen, a továbbjutás nagyon messze került. Az utolsó találkozón érvényesült a papírforma a dabasi fiúk győzedelmeskedtek, így meg kellett elégednünk a második hellyel, így lemaradtunk a megyei döntőről. Összességében a diákolimpiai szereplést bíztatónak tekinthetjük, de céltudatosabb, keményebb edzésmunkát kell elvégeznünk a jövőbeni eredményesebb versenyzéshez. Folytatás vasárnap Ácson a Kézilabda Gyermekbajnokság következő fordulóján.

2024. március 20. Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola Sportcsarnoka

16/Balaton Tamás, 1/Bényi Patrik, 67/Gaga Zalán (1), 2/Harmat Csanád, 13/Kis Boáz Barnabás, 5/Kovács Donát Dániel, 21/Leitner Szabolcs, 6/Máthé László József, 44/Őcsák József (8), 14/Oláh Dániel Sándor (1), 7/Szabados Zsombor (2), 55/Szabó Örs Bendegúz, 54/Szalkai Zakariás Imre (1), 7/Szamák Erik, 8/Szpirin Szergej

Szakmai stáb: Firnicz József testnevelő tanár / Rajnay-Firnicz Andrea edző

2024. március 20. Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola Sportcsarnoka

16/Balaton Tamás, 1/Bényi Patrik, 67/Gaga Zalán, 2/Harmat Csanád, 13/Kis Boáz Barnabás, 5/Kovács Donát Dániel (3), 21/Leitner Szabolcs (3), 6/Máthé László József, 44/Őcsák József (7), 14/Oláh Dániel Sándor (4), 7/Szabados Zsombor, 55/Szabó Örs Bendegúz, 54/Szalkai Zakariás Imre (2), 7/Szamák Erik, 8/Szpirin Szergej (7)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram