Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

GIGÁSZI KÜZDELEMBEN BAJNOK FELNŐTT FÉRFI CSAPATUNK

A végletekig kiélezett, fantasztikus hangulatú mérkőzést játszott felnőtt férfi Csapatunk a Pest Megyei Kézilabda Bajnokság döntőjében Üllőn a Városi Sportcsarnokban. Ellenfelünk az a Ceglédi KKSE II.-Abony volt, akiket a bajnokság során kétszer legyőztünk. Mindkét mérkőzés nagyon szorosan alakult, de a végjáték nekünk sikerült jobban. Természetesen egy döntő, amelynek hangulata, atmoszférája és a játékosokra nehezedő „teher” semmihez sem hasonlítható, ott kell a legjobb teljesítményt nyújtani!

A játékosok, játékvezetők és a versenybírók bemutatása után a nemzeti Himnusz felemelő hangjai után elkezdődött a mindent eldöntő küzdelem. Az első játékrészben határozottan uralta ellenfelünk a mérkőzést, szigorúan precíz, erőteljes védekezése és ötletes támadójátéka ellen nem találtuk meg a hatékony és eredményes megoldásokat. A technikai hibák és az elhibázott gólhelyzetek miatt a 21. percben hat gólra növelte előnyét ellenfelünk. Négy gólos hátránnyal vonultunk pihenőre, bízva az eredményesebb folytatásban.

A második játékrészt nagyszerűen kezdtük, koncentrációban és akarásban is előbbre léptünk, így a negyvenedik percben 15:15 állt az eredményjelző táblán. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, vészesen közeledve a büntetődobásokhoz. A végjátékban meg volt a lehetőségünk a mérkőzés megnyerésére, de egy hatalmas lövés a kapufán csattant. Az utolsó pillanatokban Veres Máté büntetőjével sikerült kiegyenlítenünk, így jöhettek a hétméteresek. A büntetőpárbaj hihetetlen izgalmakat hozott, a feszültséget a mi játékosaink bírták jobban, így megérdemelt győzelmet arattak, amely a bajnokság megnyerését és az első osztályba való feljutást eredményezte!

Köszönjük a Pest Megyei Kézilabda Szövetségnek a kiemelkedően jó szervezést, a játékvezetőknek a korrekt bíráskodást és nagyszerű közönségünknek a fantasztikus szurkolást!

CEGLÉDI KKSE - KŐRÖSI KÖLYÖK DIÁKSPORT EGYESÜLET 27:28 (13:09)

2022. május 28. 13.00 óra Üllő, Városi Sportcsarnok

33/Balázs Tibor (6), 20/Cseh Máté (6), 12/Érdi Zalán, 3/Grósz Richárd, 6/Gyöngyösi Dávid (6), 17/Hagymási Zsolt, 14/Jomran Majd, 10/Kékesi Banjamin (1), 8/Kocsis Krisztián Balázs (2), 8/Kovács Levente (2), 16/Kovács Sándor, 4/Nemcsák Balázs, 47/Simon Roland, 19/Tóth Balázs Csaba, 13/Tóth Bence, 18/Veres Máté (5)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram