Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ÚJABB SZINTET LÉPNE A KŐRÖSI KDSE FÉRFI CSAPATA

A közelmúltban a Kőrösi KDSE felnőtt férfi csapatának edzője és a csapat beálló játékosa volt az Érdi Televízió internetes adásának vendége. Pecsuvácz Péter szerkesztő arról érdeklődött, hogy milyen tervekkel vágott neki a megyei elsőosztályba felkerült férfi csapat a 2022/2023. bajnoki évadnak, sikerülhet-e az újabb bravúr, ismét szintet léphet-e az együttes.

Narancsik Imre edző gratulált „fiainak” az őszi nagyszerű szerepléshez, ami ugyan nem volt százszázalékos, de a megyei elsőosztályban szereplő csapatok már jóval nagyobb játékerőt képviselnek, mint a tavalyi ellenfelek. Gyöngyösi Dávid is jóval nehezebbnek érezte a mezőny első harmadában tartózkodó együttesek elleni jó szereplést, sokkal keményebb a védekezés és jóval gyorsabb, dinamikusabb a támadások felépítése.

Pecsuvács Péter felvetette, hogy ez a csapat akár alkalmas lehetne egy ennél még magasabb szintű bajnokságban való részvételre is, hiszen jól felépített, rutinos és fiatal ambiciózus játékosok egészséges elegye a jelenlegi gárda.

A vendégek egyöntetű véleménye szerint alkalmas lehet a csapat egy szinttel feljebb lépni, de az a bajnokság jóval erősebb, fejlődni kell a védekezés és a támadás terén egyaránt!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram