Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

KÖNNYED GYŐZELEM NAGYSZERŰ JÁTÉKKAL

A Treff Sportközpontban folytatta szereplését az Érdi FKSE felnőtt férfi csapata a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályában. Az ellenfél a Veresegyház VSK második számú csapata volt, amely nem ígérkezett könnyű ellenfélnek, hiszen többen játszottak ellenünk az első osztály döntőjében. Csapatunk – Váraljai Ádám edző vezetésével – körültekintően, minden apró részletre figyelve készült a rangadóra.

Az első percektől kezdődően irányította együttesünk a játékot, hamarosan kiderült, hogy melyik csapat az esélyesebb a két bajnoki pont megszerzésére. Az erőtől duzzadó, magabiztos, gyors játék és az átgondolt kemény védekezés a félidőre nagyarányú vezetést hozott. A második játékrészben is a mi gárdánk „diktálta az iramot”. A csereként beállt játékosok is nagyszerűen teljesítettek, mindennek köszönhetően magabiztosan tartottuk itthon a két bajnoki pontot. Jó érzés volt látni és érezni a nagyszerű hangulatot, amely a mérkőzés teljes egészében jellemző volt az együttesre. Nagyszerűen felkészített, taktikailag és mentálisan is erős Csapatot láthattunk!

ÉRDI FKSE-ELECTRIC MOVIE – VERESEGYHÁZ VSK II 40:27 (11:22)

2023. szeptember 16. 13.00 óra Érd, Treff Sportközpont

18/Bartók Balázs (2), 8/Bucsek Bence (1), 7/Bucsek László (1), 47/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (2), 17/Hagymási Zsolt (2), 11/Hóka Attila (6), 2/Kékesi Benjamin (1), 15/Kovács Balázs (4), 3/Marx Dominik (4), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs (3), 14/Ormay Soma Nándor (11), 19/Tóth Balázs Csaba (1), 10/Tóth Csaba (1), 5/Zsolnai Patrik (1)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram