Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

SZENZÁCIÓS VÉGJÁTÉKKAL DÖNTETLEN A SZEZONNYITÓN

Hazai környezetben mutatkozott be felnőtt férfi csapatunk az NB II F-csoportjában. Különös izgalommal vártuk ezt a mérkőzést, hiszen ellenfelünk kiemelkedően jó erőkből áll, akik a tavalyi bajnokságban csoportjuk második helyén végeztek. A vármegyei bajnok csapatunkat a nyár folyamán sikerült tovább erősíteni. A kapuban az idei szezonban kölcsönjátékosként szerepel Kovács Benedek Konsztantin, aki az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában ismerkedett meg a sportággal és tehetségének, szorgalmának köszönhetően külföldön is kipróbálhatta magát. Átlövő poszton komoly erősítést jelent Gyimesi Máté és Kedves Hugó, mindketten balkezes játékosok és a jobb szélen Králl Richárd, aki Székesfehérvárról érkezett hozzánk. Fiatal kora ellenére komoly tapasztalatokat szerezve igazolt Csurgóról Ormay Soma Nándor, aki a mezőnyjátékban szinte minden poszton bevethető.

Tíz perc késéssel indult az egyébként is feszültséggel teli mérkőzés az eredményjelző készülék hibájának köszönhetően és szükség volt még néhány technikai hiányosság pótlására is. Hasonlóan „nehezen” indult a játék is számunkra, hiszen a 11. percben négygólos volt a hátrányunk. Ezt követte egy parádés támadássorozat, amely kemény, határozott védekezéssel párosult, aminek meg is lett az eredménye, sikerült kiegyenlíteni. Az ellenfél időkérése sem maradt el, ami hasznosnak bizonyult, mert a félidőt négygólos előnnyel zárta ellenfelünk. A második félidő nagy részében hullámzó teljesítményünket kegyetlenül kihasználta a vendégcsapat, a találkozó 45. percében már hétgólos volt az előnyük. Ezt követően fokozatosan javult a védekezésünk és a támadások is lendületesebbé, pontosabbá váltak. Kovács Benedek fantasztikus védéseinek, a Csapat elszántságának és tartásának köszönhetően a szenzációs végjátékot követően sikerült kiegyenlítenünk és itthon tartani a nagyon értékes egy bajnoki pontot.

ÉRDI FÉRFI KSE-TREFF 99 – CSEPEL DSE 23:23 (08:12)

2023. szeptember 9. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

33/Balázs Tibor, 20/Cseh Máté (2), 23/Gyimesi Máté (6), 6/Gyöngyösi Dávid (1), 3/Kedves Hugó, 16/Kovács Benedek Konsztantin, 4/Králl Richárd (3), 30/Marx Dominik, 32/Májer Martin (2), 67/Ormay Soma (3), 99/Simon Roland, 10/Smid Ákos, 2/Takács Bálint Pál, 15/Veres Máté (2), 14/Zalai László (2), 11/Zeitler Dániel (2)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram