Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

GYŐZELEM AZ ÚJ SZEZON ELSŐ HAZAI MÉRKŐZÉSÉN

Hazai környezetben kezdte meg szereplését az Érdi Férfi Kézilabda SE felnőtt második csapata a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság II. osztályában. Az előzetes eredmények alapján magabiztos hazai győzelemre lehetett számítani. Természetesen az első mérkőzés mindig okozhat nehézségeket, ami nem volt másképp ebben az esetben sem. Az ellenfél 25 lőtt gólja és a számolatlanul kihagyott gólhelyzet mind-mind arra utalnak, hogy nagyon sok munkára van ahhoz szükség, hogy ismételten ott lehessünk a Final24 döntőjében!

Jól indult a találkozó, hiszen a gólok számában és a játék minőségében is ellenfelünk fölé nőtünk. A szünetre hét gólosra növeltük előnyünket. A második játékrész is hasonlóan kezdődött, mint az első, a harmincnegyedik percben már kilencgólos volt a különbség. A végjáték az ellenfélnek sikerült jobban, amelynek hozadéka egy tisztes vereség lett. Csapatunkból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kékesi Benjamin és Ormay Soma, mindketten 8-8 góllal járultak hozzá a két bajnoki pont megszerzéséhez.

ÉRDI FKSE-ELECTRIC MOVIE – MOGYORÓDI KSK II 30:25 (17:10)

2023. szeptember 9. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

18/Bartók Balázs, 8/Bucsek Bence (1), 7/Bucsek László, 47/Érdi Zalán, 3/Grósz Richárd (3), 17/Hagymási Zsolt, 11/Hóka Attila (2), 33/Jomran Majd, 2/Kékesi Benjamin (8), 15/Kovács Balázs (3), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs (3), 14/Ormay Soma Nándor (8), 51/Szabó Zoltán, 10/Tóth Csaba (2), 5/Zsolnai Patrik

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre sportmunkatárs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram