Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

FONTOS HAZAI GYŐZELEM EGY KÜZDELMES MÉRKŐZÉSEN

Hazai rangadóval folytatódtak a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II F-csoportjának küzdelmei. A szombat esti mérkőzésen a Műegyetemi AFC csapatát fogadtuk a Treff Sportközpontban. Sajnos hiányzott az együttesből Balázs Tibor, Hajdu Tamás, Simon Roland és Zeitler Dániel is, így emiatt sem számíthattunk „könnyű” mérkőzésre.

Nagyszerűen indult a találkozó, az első félidőben a tetszetős támadójáték és a határozott védekezés biztos vezetést eredményezett. Hatgólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe, biztosnak látszott a két bajnoki pont megszerzése. A második játékrész első fele is hasonlóan jó teljesítményt hozott. A meghatározó játékosok pihentetése viszont okozott némi zavart, különösen a védekezésben jelentkeztek gondok, de a támadójáték is akadozott, több technikai hibát is elkövettek játékosaink. Ennek köszönhetően „vérszemet” kapott az ellenfél és az 52. percben egygólosra fogyott az előnyünk. A végjáték viszont nekünk sikerült jobban, így megérdemelten – hatalmas küzdelemben – tartottuk itthon a nagyon fontos bajnoki pontokat. Folytatás jövő szombaton Budaörsön a Budai Farkasok-Rév U21 elleni találkozóval, ami 18.00 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

ÉRDI FÉRFI KSE-TREFF 99 – MŰEGYETEMI AFC 31:27 (17:11)

2023. október 07. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

20/Cseh Máté (1), 12/Érsek Attila, 23/Gyimesi Máté (6), 6/Gyöngyösi Dávid (9), 3/Kedves Hugó (1), 16/Kovács Benedek Konsztantin, 16/Kovács Levente, 4/Králl Richárd (3), 30/Marx Dominik, 32/Májer Martin, 67/Ormay Soma (7), 10/Smid Ákos, 2/Takács Bálint Pál, 15/Veres Máté (2), 14/Zalai László (5)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram