Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

NEHEZEN MEGSZERZETT FONTOS GYŐZELEM BUDAÖRSÖN

A Budai Farkasok-Rév 21 vendége volt az Érdi Férfi KSE csapata a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II F-csoportjának szombat esti mérkőzésén. A budaörsi sportcsarnokban megrendezett találkozón való jó szereplés nagyon fontos volt ahhoz, hogy az alapszakaszban minél jobb helyezést érhessen el az együttes. Sérülése miatt hiányzott a keretből rutinos játékosunk Balázs Tibor és Simon Roland, kettős játékengedéllyel ugyan, de erre a szezonra „hazatért” Kovács Balázs Krisztián, aki a Szigetszentmiklósi KSK játékosa.

A végig szoros mérkőzésen egyik csapat sem tudott komoly előnyhöz jutni, így a végjátékra maradt a döntés, amely nekünk sikerült jobban, így idegenbeli győzelmünkkel sikerült begyűjteni az igen értékes két bajnoki pontot. A fiatal, jól képzett játékosokból álló ellenfél gyors, dinamikus játéka ellen nehezen találtuk meg a kellő ellenszert, rendre lefutottak és leindítottak bennünket. Kovács Benedek Konsztantinnak köszönhetően – aki védéseivel ismét elkápráztatott mindenkit – sikerült tartanunk a szoros eredményt. Ki kell emelni – ismételten – Ormay Soma erőtől duzzadó, igen eredményes játékát, szemet gyönyörködtető megoldásait. A csereként pályára lépő Králl Richárd magabiztosan értékesítette gólhelyzeteit, amely meghatározó volt a végjáték alakulásában. Természetesen a csapat többi, pályára lépő tagja is dicséretet érdemel, hiszen a győzelmet nem kell megmagyarázni. Rutinos, jól képzett játékosaink hozták ugyan a kötelezőt, de ezen a mérkőzésen messze elmaradtak a tőlük megszokott jó teljesítménytől. Folytatás október 28-án este 18.00 órakor a listavezető Százhalombattai KE elleni hazai találkozóval.

BUDAI FARKASOK-RÉV 21 – ÉRDI FÉRFI KSE-TREFF 99 33:36 (19:17)

2023. október 14. 18.00 óra Budaörs, Városi Sportcsarnok

20/Cseh Máté (5), 12/Érsek Attila, 23/Gyimesi Máté (5), 6/Gyöngyösi Dávid (4), 44/Hajdu Tamás (2), 3/Kedves Hugó, 77/Kovács Balázs Krisztián (1), 16/Kovács Benedek Konsztantin, 4/Králl Richárd (5), 32/Májer Martin (2), 67/Ormay Soma (10), 10/Smid Ákos, 2/Takács Bálint Pál, 15/Veres Máté (1), 14/Zalai László, 11/Zeitler Dániel (3)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram