Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

FONTOS GYŐZELEM EGY NAGYSZERŰ ELLENFÉLLEL SZEMBEN

Hazai környezetben folytatta szereplését az Érdi Férfi KSE felnőtt férfi csapata a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályában. Az ellenfél a Dabas KC VSE U21 gárdája volt, akik az előkelő ötödik helyet foglalják el a tabellán. A fiatal, jó erőkből álló ellenfél korosztályának első osztályában szerepel, így nem ígérkezett könnyű ellenfélnek.

Csapatunk Erdősi Balázs góljával szerzett vezetést, majd pontos játékának köszönhetően ötgólos előnyre tett szert. A folytatásban nagyszerű játékkal sikerült tovább növelni előnyünket, így a második játékrész elején már tízgólos volt az ellenfél hátránya. Megnyertnek tűnt a mérkőzés, ám egy hosszan tartó, bosszantó „rövidzárlatnak” köszönhetően gyökeresen megváltozott a játék képe és ezzel együtt az eredmény is. Az ötvenhetedik percben egygólosra apadt előnyünk, de Szabó Zoltán és Ormay Soma végjátékban lőtt góljai bebiztosították győzelmünket. A mérkőzés utolsó harmadában történtek komoly elemzést kívánnak, amelyek a folytatásra nézve rengeteg tanulságot szolgáltathatnak. A harminc bekapott gól rámutat a védekezés hibáira, amelyek kiküszöbölése lehet a sikeres folytatás záloga!

2023.OKTÓBER 15. 18.00 ÓRA / ÉRD TREFF SPORTKÖZPONT

18/Bartók Balázs (10), 8/Bucsek Bence (1), 7/Bucsek László, 47/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (3), 3/Grósz Richárd, 11/Hóka Attila, 2/Kékesi Benjamin, 15/Kovács Balázs (1), 3/Marx Dominik (1), 4/Nemcsák Balázs (1), 16/Offenberger Ottó, 14/Ormay Soma Nándor (9), 33/Szabó Zoltán (5), 19/Tóth Balázs Csaba (1), 10/Tóth Csaba (2)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző, Firnicz Zsolt technikai vezető

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram