Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

A DOBOGÓ MÁSODIK FOKÁN ZÁRT FELNŐTT VÁRMEGYEI CSAPATUNK

Vasárnap este a Treff Sportközpontban fogadta a Szigetszentmiklósi KSK III gárdáját az Érdi FKSE felnőtt férfi csapata a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályában. A tét nem volt kevesebb, mint az alapszakasz eső felének dobogós helyezése.  A mérkőzést megelőzően díjátadásra került sor, Péli Sándor a Pest Vármegyei Kézilabda Szövetség képviseletében adta át a HÓNAP JÁTÉKOSA címmel járó díjat Ormay Soma Nándornak. A megtisztelő címet minden hónapban odaítéli a Szövetség a bajnokságban résztvevő csapatoktól legtöbb jelölést begyűjtő játékosnak. A címmel járó díjat a FruttaMax  Kft ajánlotta föl és Szatmári Katalin – a cég képviseletében – adta át. Gratulálunk Somának!

Együttesünk teljes egészében uralta a mérkőzést, nagyszerű kapusteljesítménnyel rukkoltak elő hálóőreink, védekezésünk mindvégig stabil volt. A támadójáték itt-ott akadozott ugyan,  de voltak tetszetős megoldások is. Az alapszakaszban megszerezhető 18 pontból 14-et sikerült megszerezni, két idegenbeli vereséget szenvedtünk, amellyel az előkelő második helyen végeztünk. Sokat nem pihenhet a gárda, hiszen egy hét múlva szombaton idegenben, a Mogyoródi KSK ellenében kezdjük meg az alapszakasz visszavágó mérkőzéseit.

2023. november 5. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

18/Bartók Balázs (4), 8/Bucsek Bence, 7/Bucsek László, 44/Erdősi Balázs, 1/Érsek Attila, 3/Grósz Richárd (2), 15/Kovács Balázs (7), 20/ Kovács Levente (4), 3/Marx Dominik (1), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs (1), 14/Ormay Soma Nándor (5), 51/Rappai Richárd (1), 19/Tóth Balázs Csaba (1), 10/Tóth Csaba (1), 5/Zsolnai Patrik

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző, Firnicz Zsolt technikai vezető

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram