Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

MAGABIZTOSAN GYŐZTÜK LE A PALÓC FARKASOKAT

Vasárnap este a Treff Sportközpontban folytatódtak a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályának alapszakasz visszavágó mérkőzései. Az aktuális ellenfél a jó erőkből álló BSE Palóc Farkasok gárdája volt. A tabellán óriási a tülekedés, hiszen az első három helyezettnek azonos pontszáma van, csak a gólkülönbség dönti el a jelenleg elfoglalt helyet. Emiatt minden megszerzett pontnak nagy jelentősége van az alapszakasz végeredménye szempontjából.

A mérkőzést ellenfelünk kezdte jobban, keményen védekezett és lendületesen vezette támadásait. A 13. percben sikerült beérnünk őket, de a vezetést csak 22. percben tudtuk megszerezni. Ezt követően átvettük a mérkőzés irányítását, amelynek következtében ötgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második játékrész további mezőnyfölényt hozott számunkra, számolatlanul lőttük a gólokat, amely nagyszerű védekezéssel párosult. A kapuban Mohácsi Barnabás szenzációs teljesítménye is nagyban hozzájárult a nagyarányú győzelemhez. Dicséret illeti a Csapat minden tagját, hiszen nagy akarással vetette bele magát a küzdelembe. Váraljai Ádám kiválóan felkészítette az együttest erre a mérkőzésre is, az ellenfél minden „lépésére” azonnal reagált és játékosai meg is valósították azt!

2023. november 19. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

18/Bartók Balázs (4), 8/Bucsek Bence (4), 7/Bucsek László (3), 44/Erdősi Balázs, 1/Érsek Attila, 51/Galambos Gergő (5), 3/Grósz Richárd (2), 17/Hagymási Zsolt (5), 11/Hóka Attila (1), 15/Kovács Balázs (6), 3/Marx Dominik (1), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs (1), 19/Tóth Balázs Csaba (4), 10/Tóth Csaba (1), 13/Wiedemann Viktor (1)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző, Firnicz Zsolt technikai vezető

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram