Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

VERESÉG AZ ALAPSZAKASZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉSÉN IS

Hazai környezetben – 2024. március 2-án – fejezte be szereplését a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság NBII osztályának alapszakaszában az Érdi Férfi Kézilabda SE együttese. Az ellenfél a jó erőkből álló Dunaharaszti MTK gárdája volt, akit idegenben – nagy küzdelem árán – sikerült legyőzni. A papírforma alapján esélyesként léphettünk pályára és bizakodtunk abban, hogy győzelemmel zárhatjuk az alapszakasz mérkőzéseit, ami egyben a dobogó harmadik fokát is jelenthette volna. Sajnos nem ez történt, hiszen „zsinórban” harmadik vereségét szenvedte el az együttes. Sajnos a hiányzók között szerepelt Gyimesi Máté és Hajdu Tamás is, akik a gárda meghatározó játékosai közé tartoznak. Ami némileg árnyalhatja a gyengébb teljesítményt az a tény, hogy több fordulóval ezelőtt – nagyszerű játékot mutatva – kivívta magának a felsőházi részvételt a csapat!

Jól indult a találkozó számunkra, keményen és pontosan védekeztünk, támadásaink lendületesek és rendre eredményesek voltak. A tizenötödik percben Cseh Máté góljával négygólosra növeltük az előnyünket. A kapuban ismételten nagyszerűen őrizte hálóját Kovács Benedek Konsztantin, támadásban Kedves Hugó és Ormay Soma Nándor brillíroztak. Ezt követően jött egy nem várt rövidzárlat, amelyet nehéz megérteni az előzmények ismeretében. A cserék nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, az ellenfél „vérszemet” kapott és nyolcgólos lerohanást produkált, amelyre képtelenek voltunk reagálni. A „talpra állást” követően futottunk az eredmény után, több alkalommal sikerült az egyenlítés, de a vezetést nem tudtuk átvenni, így megérdemelten vitte el a két pontot a minden részében jobban teljesítő ellenfél. Köszönjük szurkolóink kitartó buzdítását, bízunk a felsőházi eredményesebb szereplésben. Addig is háromhetes „szünet” következik, reméljük, hogy ezen idő alatt sikerül „rendezni a sorokat” és egy mindenki számára nyugodtabb folytatás következhet!

2024. március 02. / 18.00 óra / Érd Treff Sportcsarnok

33/Balázs Tibor, 20/Cseh Máté (3), 6/Gyöngyösi Dávid, 3/Kedves Hugó (11), 16/Kovács Benedek Konsztantin, 4/Králl Richárd (2), 12/Móri Mika Ármin, 67/Ormay Soma Nándor (8), 1/Simon Roland, 10/Smid Ákos (1), 2/Takács Bálint Pál (1), 15/Veres Máté (1), 14/Zalai László (2), 11/Zeitler Dániel (1)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre sportmunkatárs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram