Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

VÉGJÁTÉKBAN MENTETT PONTOT VÁRMEGYEI CSAPATUNK

2024. február 25-én vasárnap délután a Treff Sportközpontban folytatta szereplését a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályában az Érdi Férfi KSE felnőtt férfi csapata. Az őszi idegenbeli találkozón egygólos vereséget szenvedtünk egy nagyon szoros, kiélezett mérkőzésen, így nagy elánnal készültünk a visszavágásra, amelynek az eredménye a végső helyezés szempontjából egyáltalán nem volt jelentéktelen. A VSK Dunakeszi II igen jó erőkből álló alakulat, ezért nem ígérkezett „könnyű” feladatnak az ellenük való játék.

A küzdőtéren a mérkőzés egésze alatt kiélezett „csata” folyt, egyik gárda sem tudott jelentős előnyre szert tenni. Sajnos egy kellemetlen sérülés miatt korán elveszítettük egyik gólerős játékosunkat Bartók Balázst, akinek hiánya rányomta bélyegét a folytatásra. Reméljük mihamarabb kilábal a sérüléséből, így a folytatásban már számíthatunk rá! Az első játékrész hajrájában – több technikai hiba miatt – „ellépett” ellenfelünk, így a szünetre háromgólos előnnyel mehetett pihenőre. A második félidőben is folytatódott a kiélezett küzdelem. Hét másodperccel a találkozó vége előtt eldőlni látszott a csata, hiszen a végig kiemelkedően jól teljesítő Ormay Soma (15) labdaszerzéséből megszereztük a vezetést. Ám a túlzott gólöröm közepette nem figyeltünk a folytatásra, így az ellenfél ellentámadásából kialakult az eldöntetlen eredmény.

2024. február 25. / 16.00 óra / Érd Treff Sportközpont

10/Bartók Balázs (2), 8/Bucsek Bence (1), 7/Bucsek László (2), 1/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs, 3/Grósz Richárd (1), 17/Hagymási Zsolt (1), 11/Hóka Attila (2), 15/Kovács Balázs (3), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs, 51/Ormay Soma Nándor (15), 33/Sajbán Dániel, 19/Tóth Balázs Csaba (2), 13/Wiedemann Viktor (1)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző, Vass Ferenc gyúró

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram