Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

KELLEMETLEN HAZAI VERESÉG, MEGIJEDTÜNK A FARKASOKTÓL

Hazai környezetben – 2024. február 17-én – folytatta szereplését a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság NBII osztályában az Érdi Férfi Kézilabda SE együttese. Az ellenfél a jó erőkből álló, fiatal, erőtől duzzadó Budai Farkasok-Rév U21 korosztályos gárdája volt. Az alapszakasz őszi idegenbeli fordulójában kiegyenlített mérkőzésen sikerült elhozni a két bajnoki pontot. Joggal gondolhattunk és bízhattunk a hazai sikerben, annál is inkább, mert a győzelem a biztos felsőházi folytatást biztosíthatta volna.

Nehézkesen indult számunkra a találkozó, technikai hibák tömkelegét követtük el, erőtlen, szervezetlen volt a védekezésünk és a támadásbefejezések is gyatrán sikerültek. Természetesen ennek meg is lett az eredménye, hiszen a tizenötödik percben már hét góllal vezetett a sziporkázó játékot bemutató ellenfél. A kapuban Kovács Benedek Konsztantin hozta a tőle elvárható jó teljesítményt, megakadályozva az ellenfél nagyobb arányú vezetését. Sajnos képtelenek voltunk felzárkózni az ellenfélhez, így hatgólos hátránnyal vonulhattunk pihenőre. A második játékrész sem hozott komoly változást, továbbra is csak futottunk az eredmény után. Az ötvenharmadik percben Ormay Soma Nándor góljával ugyan sikerült három gólra megközelíteni ellenfelünket, de Smid Ákos sorozatos technikai hibái megpecsételték sorsunkat. A végjátékban még erőlködtünk, de így sem sikerült megszerezni az áhított két bajnoki pontot. A szakvezetésnek el kell gondolkodnia azon, hogy mi okozhatta ezt a mai rövidzárlatot, mert ilyen enervált játékot nem is láttunk még csapatunktól. Lehet, hogy a tabellán elfoglalt helyünk kényelmessé tett bennünket és bízunk az ellenfelek hibázásában. Szerencsésebb lenne, ha saját kezünkben tartanánk a döntést és nem bíznánk azt másra! Folytatás a listavezető ellen 2024. február 24-én 18.00 órakor Százhalombattán.

2024. február 17. 18.00 óra / Érd Treff Sportközpont

33/Balázs Tibor (2), 20/Cseh Máté (1), 23/Gyimesi Máté (3), 6/Gyöngyösi Dávid (1), 3/Kedves Hugó (2), 16/Kovács Benedek Konsztantin, 4/Králl Richárd (3), 32/Májer Martin, 12/Móri Mika Ármin, 67/Ormay Soma Nándor (5), 10/Smid Ákos, 2/Takács Bálint Pál, 15/Veres Máté (6), 14/Zalai László (4), 11/Zeitler Dániel

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre sportmunkatárs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram