Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ÉRTÉKES GYŐZELEM A SZEZON EDDIGI LEGJOBB MÉRKŐZÉSÉN

Igazi rangadóval folytatódott a Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság II F-csoportjának küzdelem sorozata. A szombat esti találkozón a VSK Tököl nagyszerű erőkből álló csapatát láttuk vendégül a Treff Sportközpontban. A tét óriási volt, hiszen a győztes nagy lépést tehet előre a csoport béli felsőházi szereplés elérésében. Természetesen még hosszú az út odáig, de ez a mérkőzés mindkét együttes számára meghatározhatja a további esélyeket.

A mérkőzés egésze alatt érezhető volt a feszültség a tét nagysága miatt, hiszen mindkét gárda a felsőházban szeretné folytatni a szereplést. A küzdelem fantasztikus volt, mindegyik oldalon láthattunk csodaszép dolgokat és bosszantó hibákat egyaránt. Védekezésünket a mai mérkőzésre nagyszerűen összerakták a szakmai stáb tagjai, amit a „szereplők” meg is valósítottak. Mind ehhez társult a két nagyon tehetséges fiatal hálóőr teljesítménye, akik „őrületbe” kergették az ellenfél játékosait. Szerencsére a végeredményt nem befolyásolta a számolatlanul elhibázott bűntető és ajtó-ablak ziccer kihagyása és a meggondolatlanul elszórt indítások száma. A győzelmet nem kell megmagyarázni, gratulálunk Csapatunknak, csak így tovább a közösen kialakított célok elérése érdekében! Az idei év utolsó mérkőzését idegenben játsszuk a MAFC ellenében, amelyre a mogyoródi Szent László Általános Iskola sportcsarnokában kerül sor a jövő vasárnap este 18.00 órai kezdéssel.

2023. december 02. 18.00 óra Érd, Treff Sportközpont

33/Balázs Tibor (3), 20/Cseh Máté, 23/Gyimesi Máté (3), 6/Gyöngyösi Dávid (1), 44/Hajdu Tamás (3), 3/Kedves Hugó (1), 77/Kovács Balázs Krisztián (2), 16/Kovács Benedek Konsztantin, 4/Králl Richárd (2), 12/Móri Mika Ármin, 67/Ormay Soma Nándor (6), 1/Simon Roland, 2/Takács Bálint Pál, 15/Veres Máté (2), 14/Zalai László (2), 11/Zeitler Dániel (1)

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre edző / Vass Ferenc gyúró

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram