Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

ÉVZÁRÓ MÉRKŐZÉS A PEST VÁRMEGYEI MÁSODOSZTÁLYBAN

Vasárnap este a Treff Sportközpontban lejátszotta idei utolsó mérkőzését a Pest Vármegyei Kézilabda Bajnokság második osztályában szereplő Csapatunk. Ellenfelünk a fiatalokkal megtűzdelt Gyáli BKSE gárdája volt. A tabella alsó régiójában tartózkodó együttes ellen kötelező volt a győzelem, hiszen a begyűjtött két bajnoki pont jelentős az alapszakasz végső helyezése szempontjából.

Az első félidőt még az „öltözőben” töltötte a hazai együttes, lassú, enervált támadójáték és erőtlen, pontatlan védekezés volt a jellemző! Az ellenfél lelkesen küzdött, aminek az eredménye a szoros félidei eredmény lett. A második játékrész gyorsabb, pontosabb játékot hozott, ami az eredmény alakulásában is megjelent. Ki kell emelni Hóka Attila nagyszerű teljesítményét, aki kitűnt gyorsaságával és pontosságával. A tőle megszokottól „halványabb” játékot produkált Kovács Balázs, de hét lőtt góljával nagyban hozzájárult a végső győzelemhez. Ezzel a találkozóval vármegyei Csapatunknak befejeződött az idei mérkőzésprogramja, továbbra is tartják a dobogós helyezésüket.

2023. DECEMBER 03. ÉRD, TREFF SPORTKÖZPONT

1/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (2), 51/Galambos Gergő (3), 3/Grósz Richárd (1), 11/Hóka Attila (7), 15/Kovács Balázs (7), 20/Kovács Levente, 3/Marx Dominik (1), 12/Mohácsi Barnabás Mihály, 4/Nemcsák Balázs (2), 51/Rappai Richárd (2), 33/Szabó Zoltán (2), 19/Tóth Balázs Csaba (3), 13/Tóth Bence, 13/Wiedemann Viktor

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző, Vass Ferenc gyúró

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram