Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

GYŐZELEM NAGYSZERŰ JÁTÉKKAL, FOLYTATÁS A FELSŐHÁZBAN

A székesfehérvári Videoton Oktatási Központ Sportcsarnokában folytatódtak a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság másodosztályának a küzdelmei. A FU15 korosztály IV/B jelű csoportjában számunkra a forduló tétje a felsőházba való bekerülés volt. A pénteki fergeteges iskolai Farsang után izgalommal vártuk, hogy az milyen hatással lesz a Csapat játékára. Utólag elmondhatjuk, hogy csak pozitív motivációt jelentett, hiszen nagyszerű játékkal rukkoltak elő a Fiúk.

Az első mérkőzést – az ellenfél (Esztergomi Vitézek RAFC) technikai hiányosságai miatt – 10:0 gólaránnyal nekünk ítélte oda a versenybíróság a jelenleg érvényes versenyszabályokra való hivatkozással. A második találkozó már játékot is hozott, nem is akármilyent, hiszen az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az ellenfél gólerős játékosát Sebestyén Botondot nem tudtuk tartani, számolatlanul szerezte góljait. A második félidőben védekezésünk feljavult, annak köszönhetően nagyobb arányú vezetésre tettünk szert, amelyet a mérkőzés végéig meg is tudtunk tartani. Dicséret illeti az egész Csapatot, de különösen ki kell emelni Gyapay Gellért nagyszerű kapusteljesítményét és Tóth Milán dinamikus, gólerős játékát, persze nem megfeledkezve a Szülők lelkesítő, sportszerű szurkolásáról, köszönjük!

TATAI ATLÉTIKAI CLUB - KŐRÖSI KÖLYÖK DSE 21:31 (12:14)

2023. FEBRUÁR 11. SZÉKESFEHÉRVÁR VIDEOTON OKTATÁSI KÖZPONT

35/Bódog Bence, 18/Gergő Noel Zoltán (1), 17/Gyapay Gellért, 55/Kapuvári Vince (1), 11/Kuhmann Botond András, 14/Páncsity Dominik, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (5), 57/Tóth Botond (6), 15/Tóth Milán (18)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram