Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

NAGYOT KÜZDVE NYERT RANGADÓT IFJÚSÁGI CSAPATUNK

Az Érdi Férfi Kézilabda SE FU20 korosztályos csapata hazai környezetben (Treff Sportcsarnok) fogadta a Körte HVSE gárdáját, aki ellen igazi rangadóra lehetett számítani, hiszen az őszi szezonban az idegenbeli mérkőzésen egy góllal alulmaradtunk. Fiainkat erőteljesen motiválta a visszavágás lehetősége annak ellenére, hogy többen hiányoztak – igazoltan – a szerda esti találkozóról. Nagy örömünkre visszatért hozzánk Kovács Domonkos, aki komoly erősítést jelent az együttes számára.

Nagyszerűen indult a mérkőzés, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. A tizenhetedik percben eldöntetlen állást követően komoly visszaesés következett be a csapat játékában, így fokozatosan növelte előnyét a nagyszerűen kézilabdázó ellenfél. Érdi Zalán bravúros védései tartották bennünk a reményt, így „csak” háromgólos hátránnyal mehettünk pihenőre. A második játékrész első fele ismét az ellenfélről szólt, hiszen az erőteljes, eredményes védekezésüknek és a pontos támadójátékuknak köszönhetően a 38. percben már hétgólos előnyre tettek szert. Csapatunk mentális erejét mutatja, hogy ekkor sem adták fel. Váraljai Ádám edző irányításával „csodát” tettek Fiaink, hiszen negyedóra alatt kiegyenlítettek és a jobb végjátéknak köszönhetően kétgólos győzelmet arattak. Dicséret illeti a gárda minden játékosát, de különösen ki kell emelni Érdi Zalán fantasztikus védésit, Erdősi Balázs és Tóth Balázs Csaba gólerős játékát, valamint Tóth Bence nagyszerű irányító tevékenységét.

2024. április 3. 17.30 óra / Érd Treff Sportcsarnok

9/ Boros Ádám (1), 8/Boros Dániel, 8/Bucsek Bence (3), 17/Darvas Áron (1), 12/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs István (9), 77/Kovács Domonkos (2), 1/Offenberger Ottó, 19/Tóth Balázs Csaba (8), 13/Tóth Bence (5)

Szakmai stáb: Firnicz József vezetőedző / Váraljai Ádám János edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram