Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

NAGYSZERŰ GYŐZELEM ESZTERGOMBAN A HÁZIGAZDA ELLEN

A Kőrösi Kölyök DSE FU15 korosztályos csapata Esztergomban, a nemrégiben átadott, minden igényt kielégítő SUZUKI ARÉNÁBAN folytatta szereplését a Magyar Kézilabda Gyermekbajnokság második osztályának felsőházában. Nagyon készültek játékosaink, hiszen szerették volna megszerezni első győzelmüket a nagyon erős felsőházi küzdelmek során.

A vasárnap „hajnali” ébredést és a hosszú, ködös utazást sikeres megérkezés követett, majd a friss levegőjű, pazar sportcsarnokban minden porcikára kiterjedő bemelegítést végeztek Fiaink. Az első mérkőzésen a már jólismert hazai gárda az Esztergomi Vitézek RAFC volt az ellenfél. A szezon eleje óta komoly fejlődésen ment át az együttes, amely jóval nagyobb erőbedobásra késztette játékosainkat. Végig kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, de az irányítás a Mi kezünkben volt. A sok-sok technikai hiba és az elhibázott ziccerek ellenére sikerült begyűjteni a két bajnoki pontot, amihez nagyban hozzájárult Gyapay Gellért „Gege” immár megszokott nagyszerű kapusteljesítménye és az egyre jobban játékba lendülő Tóth Milán gólerős játéka.

ESZTERGOMI VITÉZEK RAFC – KŐRÖSI KÖLYÖK DSE 18:22 (09:11)

2023. április 16. Esztergom, Suzuki Aréna

35/Bódog Bence (4), 18/Gergő Noel Zoltán (1), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András (1), 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (3), 57/Tóth Botond (3), 15/Tóth Milán (10)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a „bombaerős” Éles Kézilabda Iskola SE elleni találkozó következett. A végeredmény nem tükrözi híven Csapatunk nagyszerű teljesítményét, hiszen az utolsó negyedórát kivéve méltó partnerei voltunk a „nagynevű” ellenfélnek. Dicséret illeti az egész Csapatot, mert mindenki nagy akarattal küzdött. A sok jó teljesítményből ismét ki kell emelni a „hálóőr” fantasztikus védéseit, a két „Tóth” gólerős játékát, Fecó és Noel erőn felüli küzdését, Nimród okos „karmesteri” ténykedését és Bence kiváló helyzetkihasználását. Köszönjük a szép számban velünk utazó szülők, hozzátartozók sportszerű bíztatását!

KŐRÖSI KÖLYÖK DSE – ÉLES KÉZILABDA ISKOLA SE 24:38 (13:19)

2023. április 16. Esztergom, Suzuki Aréna

35/Bódog Bence (3), 18/Gergő Noel Zoltán (5), 17/Gyapay Gellért, 31/Kapuvári Vince, 11/Kuhmann Botond András, 7/Surin Nimród, 58/Szabó Ferenc (2), 57/Tóth Botond (7), 15/Tóth Milán (10)

Szakmai stáb: Rajnay-Firnicz Andrea vezetőedző / Firnicz József edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram